Продукти и технологии

Solid Doors Center представя ексклузивните ръчно изработени шедьоври врати за къща Pirnar

Споделяне

Когато говорим за първо впечатление, вратата на една къща е акцентът, който може да доведе до истинско възхищение. Вратата, през която влизаме често, е по-важна от много други детайли. Тя може да бъде част както от впечатляващ екстериор, така и да допълни изискан итериор. Това е вдъхновението, с което се създават входни врати PIRNAR. Те галят сетивата на онези, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление.

Вратите за къща Pirnar са носители на престижни международни награди в продължение на много години, включително носител на немската награда за дизайн / German Design Award Winner/ и Red Dot, за изключителни постижения в областта на дизайна. Иновативният и признат дизайн на вратата Pirnar привлича вниманието на всеки, който я доближи. С елегантно скрити дръжки, „невидим“ четец за отключване с пръстов отпечатък, вълшебно нощно осветление и красиви ръчно изработени гладки повърхности, всяка врата е шедьовър сама по себе си.

Това са врати за любителите на удобството и комфорта! Без носталгия можем да забравим за досадното търсене на ключове за вкъщи и да гарантираме безопасността на дома с едно докосване с пръста си. Можем да усетим уюта на топлия дом дори и в най-тежката зима. А дискретното осветление на вратата там, където ни е най-необходимо, създава усещане за приказно посрещане след дългия ден.

Подгответе се за въздишки на възхищение и заповядайте в Solid Doors Center, където можете да разгледате разнообразието от възможности за дизайн на вратите за къща Pirnar.

Повече за Solid Doors Center можете да намерите на www.soliddoorscenter.com

Пълният текст - в брой 2 на сп. ГРАДЪТ