Продукти и технологии

СОЛИД 55: SOLID DOORS CENTER - смарт врати и модерни технологии

Споделяне

Г-н Христов, поздравяваме ви с новия впечатляващ Solid Doors Center! Разкажете ни повече за него?

- Благодаря! Solid Doors Center обединява всички наши брандове под една шапка. Мечтата ни беше да направим истински дизайн център за врати, където нашите клиенти и партньори да могат да видят на едно място едни от най-добрите решения в областта на вратите в световен мащаб! Искахме изборът на врата да бъде едно приятно, релаксиращо изживяване за нашите клиенти и техните семейства, а не лудо препускане по малки магазинчета, пръснати из целия град. Да създадем модерна среда с лесен и удобен достъп, осигурен паркинг, детски кът и най-важното - професионални консултанти, които да намерят заедно с клиентите ни най-правилното за тях решение. С радост мога да кажа, че на площ над 2000 кв.м и с над 100 реални мостри на врати това място вече е факт!

Идеята еволюира във времето. Преди години имахме множество малки магазини из цяла София. Осъзнахме, че по този начин не можем да покажем пълното разнообразие на нашите продукти по начина, по който искаме. Вратата е изключително важен продукт, който не можеш да избереш по каталог или по мостри във формат А4. Съвременната врата има толкова много възможности, иновации, дизайнерски решения, дори бих сравнил избора на врата с избора на автомобил. А никой от нас не си избира автомобил по каталог, нали? За да вземе правилното решение за себе си, човек трябва да се „докосне“ до продукта, да го усети. Защото нашата статистика показва, че когато човек си купи врата Solid, той я ползва над 15 години!

И така, стъпка по стъпка започнахме да затваряме тези малки магазини и да инвестираме в създаването на един голям център за врати, където да покажем нашите продукти по най-правилния начин. При обзавеждане на нов дом съвременният човек няма време и търпение да посети 10 шоурума за врати, 10 шоурума за дограма, 10 шоурума за санитария и т.н. Затова създадохме SOLID Doors Center - да покажем най-доброто под един покрив, да спестим усилия и време на нашите клиенти.

Посещавайки нашия Solid Doors Center, клиентите ни ще видят на едно място водещия ни бранд SOLID Smart Doors, луксозни врати за къща PIRNAR, дизайнерски интериорни врати Garofili и Gidea, гаражни врати Hoermann, пожароустойчиви и мултифункционални врати Ninz, бюджетни врати за апартамент FERI.  

 

Как клиентът ще добие по-добра представа и да бъде подобрено клиентското преживяване?

- Solid Doors Center e тематично разделен на етажи.

На първо ниво клиентите ни ще намерят огромно разнообразие от основния ни бранд за иновативни блиндирани врати SOLID Smart Doors. Тук сме показали най-различни функционални и дизайнерски решения за блиндирани врати за апартамент, комбинация с интериорни врати, малка колекция от луксозните ни врати за къща. На този етаж са изложени и основните ни колекции от дизайнерските интериорни врати Garofoli и Gidea. За да покрием пълния спектър, показваме и бюджетните входни врати за апартамент FERI. На този етаж се намира нашият собствен сервизен център, който обслужва само врати с нашата марка - 24/7! Тук е и нашият бар - Old Ways Won’t Open New DOORS!

На второто ниво са позиционирани специализирани решения, насочени към инвеститори, строители и архитекти. Тук са решенията, които таргетират външни пазари и дистрибутори.

На този етаж ще намерите и гаражни врати Hoermann, пожароустойчиви и мултифункционални врати Ninz. Имаме няколко зали за срещи, обучения и презентации.

Най-новият ни проект се намира на най-горното ниво - Solid Doors Center. Още слизайки от асансьора, попадаме в съвсем различен свят. Този VIP шоурум е създаден за хора, които искат повече. Хората, които не се задоволяват с „просто добро“, а постоянно търсят съвършенството. С този шоурум искаме да направим избора на врата едно удивително преживяване. Показваме продукти, които не могат да бъдат видени никъде другаде, смели комбинации на материали, технологии и дизайн. Тук ще видите врата с инкрустирана бронзова скулптура, вратата с най-добрите показатели на шумо- и топлоизолация, стъклена тапетна врата, тапетни врати до таван, облечени с ламперия, портална врата за къща с височина 3000 мм и още много други впечатляващи решения.

 

Какви са новостите във вашата продуктова гама?

- Най-новите ни брандове са Garofoli и Gidea. Чрез тях в портфолиото си вече имаме изключително богати цялостни интериорни решения - тапетни врати с височина до 3500 мм, цялостно изпълнение на ламперия, алуминиеви дизайнерски врати и преградни стени, плъзгащи се врати в джоб, интериорни врати от масив и още много, много други опции. Можем да предложим впечатляващи комбинации на входна блиндирана врата и интериорни врати, както и съчетание на луксозна врата за къща с интериорни решения.

Вече трета година успешно налагаме луксозните врати за къща PIRNAR, като може да се похвалим в първия реализиран мащабен проект от къщи с монтирани врати PIRNAR. Впечатляващи портали, които не оставят никого безпристрастен! В новия ни дизайн център клиентите ни могат да видят най-новите колекции и сами да се докоснат до този безкомпромисен продукт.

 

 

Какви са иновациите в сегмента на качествените врати?

- Като производител ние се развиваме изключително в областта на SMART вратите. Вярваме, че това е бъдещото развитие на нашия продукт, и фактът, че толкова много други фирми се включиха в разработката на подобни продукти, ни показва, че сме на прав път. Ако преди смарт системите и „умният дом“ бяха по-скоро скъпа екзотика, то днес вече те са достъпна необходимост. Работим в посока смарт врати SOLID да могат да бъдат интегрирани с едни от най-познатите решения за smart home на пазара. Технологията вече позволява входната ни врата да бъде незаменим помощник в ежедневието ни, премахвайки необходимостта от носене на ключове и без нуждата да се питаме дали вратата вкъщи е заключена. Винаги можем да управляваме smart вратата на SOLID от всяка точка на света!

 

Какво търсят потребителите?

- Нашият опит показва, че клиентите ни са много добре информирани, когато посещават SOLID Doors Center. Голяма част са направили подробно проучване онлайн и идвайки, знаят до голяма степен какво търсят. Много ни радва тенденцията, че все повече хора се доверяват на смарт вратите ни. Хората осъзнават ползите, които носи една смарт врата SOLID - не само изключително високата сигурност (от над 15000 монтирани смарт врати няма сигнал за нито една разбита такава врата), но и изключителното удобство в ежедневното ползване - без ключове, без чудене дали вратата вкъщи е заключена.

За да улесним още повече избора на нашите клиенти, в екипа ни вече има и интериорни дизайнери, които да предложат най-добрите комбинации от огромното ни портфолио от продукти. Заедно с нашите клиенти те могат да изберат най-подходящото решение за всяко помещение.

Искаме да улесним и работата на професионалистите - архитектите и интериорните дизайнери. Пазарът в България се развива с бързи темпове и все повече хора ползват услугите на специалист за новия си дом. За тях имаме партньорска програма, която ще направи избора на техните клиенти по-лесен, а в наше лице те имат професионалист с над тридесетгодишен опит зад гърба си и дизайн център без аналог!

Solid Doors Center Дизайн център без аналог - всичко за модерните врати под един покрив

СОЛИД 55 представя новия си специален проект Solid Doors Center! Дизайнерски център, в който намират място световни имена като Garofoli и Gidea, известни с луксозните си интериорни врати. Тук ще видите и изключителните модели за къща PIRNAR, които нямат аналог!

Най-големият, единствен по рода си дизайн център за врати е разположен на площ над 2000 кв.м с над 100 реални мостри и разнообразие от допълнителни решения и комбинации.

Брандовете, които са представени в Solid Doors Center, са Smart блиндираните врати Solid, бюджетната марка Feri, ексклузивните врати за къща на PIRNAR, италианските интериорни врати Garofoli и Gidea, немския гигант Hormann, многофункционалните врати на Ninz.

Специално внимание обръщаме на няколко бранда в новия дизайн център за врати, които впечатляват от пръв поглед.

 

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Smart врати Solid

СОЛИД 55 е българска фирма с 30-годишна история. Компанията предлага на световния пазар уникални продукти в сферите на сигурността, заключващите системи и дизайна.

Основният акцент в портфолиото на СОЛИД 55 е производството на блиндирани врати със скрито невидимо заключване.

Smart врати Solid са изключителни Hi-tech продукти, а опитът, събран в тях, е трупан над 30 години! Бъдещето е сега, а дали да отключвате с пръст или с мобилен телефон от всяка точка на света – избирате вие. Безкомпромисната сигурност в комбинация с невероятен дизайн и неподозирана функционалност превръщат вратата в емоция.

 

Интериорни врати Garofoli

Компанията Garofoli Group създава архитектура над 50 години!

Garofoli Group е световен лидер в проектирането, изграждането и продажбата на врати, с особен акцент върху вратите от масивно дърво. Групата, водена от основателя Фернандо Гарофоли и неговите деца, работи в най-високия сегмент на пазара.

Потопете се в света на италианския дизайн с луксозните интериорни врати Garofoli!

Благодарение на своя 50-годишен опит, компанията непрекъснато развива както проектите си, така и своята академия. Цел на марката Garofoli е да прави популярни продуктите Made-in-Italy в целия свят, ден след ден.

От Prada Foundation в Милано до фоайетата на Alitalia има много дизайнерски проекти с международен профил, където изборът са вратите и решенията на Garofoli Group.

Интериорни врати Gidea - бранд на Garofoli Group.

Интериорни врати за жертви на... дизайна!

Мисия: създаване на млади и модерни продукти, които отговарят на пазарните изисквания, като същевременно гарантират структурно и технологично качество. Gidea се характеризира с модерни линии и алтернативни материали, от ламинат до алуминий, за елегантно стилни врати и решения. Нейната принадлежност към Garofoli Group и синергията, разработена в съответствие с волята и желанието на основателя, Фернандо Гарофоли, представляват доказателство и гаранция за безспорното качество на продуктите Gidea.

 

Врати за къща PIRNAR

Престижните входни врати PIRNAR, спечелили множество призове, са за любителите на комфорта, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление. Подгответе се за въздишки на възхищение!

Иновативният и признат дизайн на входните врати PIRNAR привлича вниманието на всеки, който ги види.

Луксозните входни врати PIRNAR са ръчно създадени, перфектно оформени и безупречно изработени. С елегантно скрити дръжки, деликатен четец за пръстови отпечатъци, вълшебно нощно осветление и красиви ръчно изработени гладки повърхности, всяка врата е шедьовър сама по себе си.

Изборът на врата в Solid Doors Center e изживяване, което не може да се повтори другаде! Ексклузивен дизайн, нестандартни решения, изключителни комбинации и 30-годишен опит, събрани на едно място!

www.soliddoorscenter.com