Сгради

"Смарт Център Бургас"

Всеки офис в създаден с внимание към служителя и потребностите на екипа

Велина Иванова, управител на "Смарт Център Бургас"

Велина Иванова, управител на "Смарт Център Бургас", има над 15-годишен опит в корпоративния сектор, през които е  работила с големи международни и български компании в сферата на услугите и недвижимите имоти. Фокусира се в управлението на многофункционални офис и търговски сгради и тяхното развитие, като следва високи стандарти за постигане на поставените цели. От 2020 г. се присъединява към екипа на „Планекс Холдинг“, като поема управлението на един от значимите активи на дружеството - "Смарт Център". Печелившата стратегия и основен неин движещ мотив: „Силният екип е ключът към всеки успех, доволният клиент се постига с постоянство, грижа и доверие между двете страни.“

- Г-жо Иванова, можем ли да представим Smart Center пред нашите читатели ?

- Smart Center е първата бизнес сграда в град Бургас, предлагаща офиси клас А, търговски площи и зони за релакс. Сградата има ключово местоположение, намираща се на една от най-важните пътни артерии в града – бул. „Транспортна“, откъдето минава един от основните трафици, достигащ до летище Бургас, магистрала "Тракия", главния път в посока Варна, Слънчев бряг и Несебър, достъп до големи търговски вериги, бензиностанции, шoурумове и други. Централната част на града се намира само на 4 км и пристанище Бургас – на 6 км. Достъпът до "Смарт Център" е възможен както с автомобил, така и с градски транспорт, което позволява добра мобилност на служителите и всички посетители в комплекса.

Архитектурата на сградата е с модерна визия, изцяло в тенденцията за развитие на града, даваща усещане за пространственост, комфорт и същевременно уют. Смесеният тип на бизнес комплекса дава възможност за цялостно преживяване – от работа до спорт, релакс и уединение в близост до природата, за което допринасят зелените стени с живи цветя в атриумите и развитата растителност около сградата.

Услугите, които предлагаме на всички посетители и работещи в "Смарт Център", са в синхрон със забързаното ежедневие и нуждата от сигурност и спокойствие на работното място. В комплекса всеки офис в създаден с внимание към служителя, взети са предвид естеството на работата и удовлетворяването на потребностите за екипна работа, творческата култура и устойчивостта на бизнеса. В центъра има куриерски офис, фитнес и протеинов бар, с прилежаща външна градина, ресторант за здравословна и прясно приготвена храна, студио за масаж и рехабилитация, както и салон за красота.

"Смарт Център" е с приблизителна РЗП 14 000 кв.м, състояща се от едно подземно ниво, на което е разположен подземен паркинг, един приземен етаж с обособена релакс зона, партер за търговски обекти и 5 надземни етажа офисни пространства. Към момента отдадената площ е над 80%.

- Какви са услугите и таргетът на клиентите, към които е насочен комплексът? Какво търсят наемателите, от какво се нуждаят градът и бизнесът?

- "Смарт Център" има възможност да предложи идеалната среда за почти всеки бизнес. Визията ни основно е насочена към високотехнологични компании от IT сектора, занимаващи се със софтуерни и хардуерни продукти, аутсорсинг, финансови и консултантски компании, както и такива от търговския и туристическия бранш.

Услугите и вниманието към всеки детайл, които предоставяме, създават предпоставки за успешна бизнес среда. В основата на всичко стои индивидуалният подход към всеки наемател, стремейки се максимално до постигане и изграждане на мечтания офис или магазин, изцяло по изискването и желанията им. Стремежът ни е работното място да бъде емоция и преживяване, носещо удовлетворение от работната атмосфера, а служителите да усещат грижа и отношение към тях.

Тази тенденция се наблюдава и като опорна точка в разговорите с потенциални наематели. Всеки от тях търси комфортна среда за работа, стремейки се да осигурят пълен набор от услуги на служителите си – достатъчно работно пространство, зали за срещи и обучения, кухненски кътове и санитарни възли, обособени кабинети за мениджъри, възможност за спорт, храна и място за отдих, паркинг, сигурност.

От какво се нуждаят градът и бизнесът - от задържане на младите хора в града, откриване на висши учебни заведения, привличане на инвестиции за създаване на повече работни места, припознаване на Бургас като дестинация за успешен бизнес и извън летния сезон

- Какви са възможностите за развитие и предизвикателствата пред Smart Center и бизнеса в Бургас в момента?

- Като един от първите модерни бизнес центрове в Бургас пред нас стои предизвикателството да продължим да отговаряме на високите стандарти, които спазваме в отношенията, които имаме с наемателите си, и да запазим все така качеството на услугите, които предлагаме на всеки посетител. С поглед в бъдещето "Смарт Център" ще направи още по-атрактивен престоя на всеки посетител, като за наемателите сме подготвили инициативи и активности, с които да затвърдим съвместната си работа не само като екип, но и като едно голямо семейство. Предстои цялостна промяна на един обектите в "Смарт Център", което ще затвърди модерните стил и грация на комплекса.

1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4

Обратно нагоре ↑