Продукти и технологии

С бижута на Goto: Водещата Христина Христова "блести" на официалната церемония на "Сграда на годината" 2022

На 15 декември в Sofia Event Center се проведе тържествената церемония на Национален конкурс "Сграда на годината" 2022 - най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България. На официалната гала вечеря в предколедна атмосфера бяха отличени в 14 категории забележителни сгради и реализации за 2022 година.

Конкурсът, който се провежда за 21-ва поредна година под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в проектирането и строителството, има амбицията да покаже най-добрите постижения при съвременни сгради и проекти, свързани с развитието на градовете в България през настоящата година и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител. Събитието се отличава с ексклузивност и елегантност – от специално проектирания изискан декор на Sofia Event Center и тържествената атмосфера на официална церемония с гала вечеря - до стилните бижута и вечерните тоалети на дамите и тъмните костюми на господата.

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

Аксесоарите на водещата на церемонията Христина Христова неизбежно попаднаха в светлините на прожекторите и внесоха нюанс на нежност и женственост в бляскавата атмосфера на статуетки и награди на фона на златен дъжд. Предоставените от престижния мултибранд Goto Jewellery and Diamonds бижута бяха грижливо подбрани специално за официалната церемония на Национален конкурс "Сграда на годината" 2022 от веригата бутици на GOTO.

1 / 2

2 / 2

Бижутата на водещата са на италианската марка CASHMERE, на която Goto Jewellery and Diamonds е ексклузивен представител за България. Колекцията е изработена от 14К злато с диаманти, а фината текстура от златни нишки в дизайна на бижутата ги прави добре запомнящи се.

GОТО е български мултибранд и официален представител на над 40 световноизвестни марки за бижута, аксесоари и часовници във високия сегмент.  От старта си през 2014 г. марката бързо се разраства до верига бутици, позиционирани в София, Велинград, Варна, Свети Влас и Марбея (Испания). Goto Jewellery and Diamonds не спира да се развива, като в края на миналата година официално откри най-големия си бутик в Пловдив, а до средата на 2023 г. предстои да отвори нови обекти в Стара Загора и Бургас.

1 / 2

2 / 2

Водеща в концепцията на Goto Jewellery and Diamonds е емоцията, която бижуто създава и съхранява във времето. Асортиментът включва както по-класически модели за дами и господа, така и бижута за бебета, деца, тийнейджъри. В услуга на ценителите на ювелирното изкуство са собствено ателие със затворен цикъл на производство и възможност за изработка на индивидуални поръчки.

Благодарение на своите прецизност и внимание GOTO печели доверието на стотици хиляди лоялни клиенти, а дългогодишните й партньорства, сред коитo е и Софийската опера и балет, са доказателство за изключително високото ниво на марката.

Нека бижуто говори вместо вас!

Научете повече за Goto Jewellery and Diamonds

Обратно нагоре ↑