Продукти и технологии

myPeri: Бърз и лесен достъп до вашите данни за проекти 24/7 

Споделяне

Клиентският онлайн портал myPERI осигурява на клиентите на PERI достъп до важна информация за техните строителни обекти и възможност за сваляне на изчерпателна информация за продукти и артикули 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

В myPERI клиентите имат предимството да достъпват списъци за връщане на материали от обекта в склада на PERI с подробни картинки и технически чертежи. Важните данни се съхраняват централно и могат да се използват едновременно от многобройните участващи страни в проекта. Благодарение на ясно структурирания потребителски интерфейс myPERI е изключително лесен за работа без необходимост от специално обучение.

Благодарение на добре подредените отчети в pdf. и excel формат следенето на движението на материалите и разходите на обекта е изключително лесно и удобно. Ежедневната работа се опростява значително благодарение на достъпа до копия от фактури, протоколи за доставка и връщане, сваляне на продуктови брошури и инструкции за монтаж и употреба на ползваните системи.

Клиентът получава още индивидуално конфигуриране на достъпа до платформата, където могат да се открият лесно необходимите контакти с PERI.

Обратно нагоре ↑