Сгради

MyFlex

Споделяне

Proworking платформа за споделено офис пространство с гъвкави решения за корпоративни клиенти

Първият офис на MyFlex включва 250 работни места и 2400 кв.м площ. Той предлага различни възможности за бизнеса – обслужвани офиси, коуъркинг пространство с абонаментни планове, както и помещения за срещи, събития и обучения. Проектът е изпълнен в синхрон с тенденциите за устойчива среда, като предвижда инсталации за пречистване на въздуха, естествени материали, оптимално използване на естествената светлина, неутрални и земни цветове, подчертаващи връзката с природата.

MyFlex излиза на пазара в отговор на засиленото търсене на гъвкави офис решения в условията на икономическа и бизнес несигурност. Той се позиционира като платформа, която предлага споделени офис площи както на наемателите на Megapark, така и на външни компании, които търсят адаптивност и гъвкави договорни условия. MyFlex e отворен и за стартиращи или навлизащи на пазара компании.

1 / 2

2 / 2

MyFlex налага proworking модела, който предлага всички стандартни услуги и социално преживяване на coworking площите, но в по-близка до традиционния офис среда от висок клас. Това е част от сегментирането на пазара на споделени офис площи, което е глобална тенденция, тъй като този пазар навлиза в по-зрял етап и нуждите на клиентите стават все по-разнообразни.

Наемателите в MyFlex получават изцяло оборудван офис, места за срещи заедно с пълен набор услуги, като фокусът остава върху подсигуряване на комфортна офис среда и ниски шумови нива. Някои наблюдатели описват proworking площите като по-корпоративна версия на гъвкавите работни пространства. По тази причина този модел навлиза основно в офис сградите, тъй като по-добре се вписва в общата среда.

Обратно нагоре ↑