Сгради

Helen Koss Architecture представя: Офис на CTP България

CTP Clubhouse: Индустриална визия, индивидуалност и иновативност

Хелен Кос

Helen Koss Architecture е архитектурно студио с иновативен и творчески подход, фокусиранo върху създаването на интериорни решения за работни пространства. Хелен Кос и Велислава Панайотова развиват дейността на студиото вече 15 години, през които екипът им става носител на някои от нaй-престижните международни награди за интериорен дизайн, сред които A`Design Award, German Design Award, Build Design & Architecture, Luxury Lifestyle Award, European Property Award.

Велислава Панайотова

За офиса на компания CTP в България екипът на Helen Koss Architecture предаде на традиционната визия на CTP Clubhouse своите индивидуалност и иновативност. Компанията е лидер в Централна и Източна Европа в изграждането и управлението на индустриални паркове и Clubhouse концепцията е тяхна запазена марка. Това е формат за споделено и креативно работно пространство, което се развива посредством философията на компанията за прозрачност в политиките й към служители, клиенти, партньори и инвеститори, на приобщаването им и намирането на споделен път за решаването на нуждите им чрез сътрудничество и иновации.

Индустриалната визия на офисите на CTP може да се проследи в ключови проекти на компанията в десетте страни, в които оперира в момента, но конкретно в България по интериора се работи индивидуално в продължение на половин година. В партньорство с Helen Koss Architecture CTP си поставя няколко основни цели – да постигне усещане за близост в комуникацията между колеги и клиенти, комфорт и ненатрапчивост на корпоративната визия, същевременно превод на идеалите на компанията в креативна атмосфера, която да насърчава ефективност в работните процеси.

Подходът в проекта е вдъхновен от принципа „Формите следват функциите“.

За индивидуалния облик на пространството допринася и популярният графити артист Nasimo, който успява да предаде духа на предприемчивост и устрем към зелена промяна от страна на CTP.

Helen Koss Architecture има дългогодишна колаборация с Nasimo за създаването на подобни еклектични офис пространства. Богатото портфолио от успешни проекти утвърждава студиото като един от лидерите в областта на офис проектирането и предпочитан избор за партньор за много международни компании като Acronis, Festo, SAP Labs, Draft Kings, Atos, Playtech, Forbes и др.

www.helenkoss.com

Вижте cтaтиятa в бpoй 4/2023 нa cпиcaниe ГPAДЪT в дигитaлeн фopмaт c вгpaдeни ИHTEPAKTИBHИ BPЪЗKИ

Обратно нагоре ↑