Сгради

Harmony One, София

Новият ексклузивен проект на Harmony Group се отличава със завладяваща визия и блясък. Harmony One отразява водещите тенденции за уникален архитектурен и интериорен дизайн и ще бъде първата жилищна сграда в София, носител на сертификата LEED (Leadership in Energy and Environmental design) – световен стандарт, гарантиращ високо качество на енергийна ефективност и здравословна среда за обитателите. Луксозната бутикова сграда от най-висок клас ще предлага услуги като 24 часа консиерж, възможност за частично или пълно обзавеждане на апартаментите, услуги по отдаване под наем. Множеството декоративни елементи на ландшафтния дизайн придават особена изтънченост и радост за сетивата.

Инвеститор и Изпълнител: Harmony Group
Проектант: SGI Architects & Masterplanners

Harmony Group - доказан инвеститор с история

Harmony Group е строително-инвестиционна компания с дългогодишен опит в изграждането на жилищни и ваканционни комплекси. Фирмата е естествено продължение на Harmony Suites, създадена през 2004 г. и превърнала се в символ на качество, стил и лукс във ваканционното строителство на българското Черноморие. Компанията е създадена със страст и визия за налагане на нов морал и позитивна енергия в отношенията клиент – строител. Философията на работа се основава на грижа към клиента, качество, иновативност, дизайн, устойчивост, сигурност, нови стандарти. Ръководството на компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко негово измерение.

18 години история

1500 построени апартамента
150 000 кв.м РЗП предстоящи проекти
100 000 кв. м РЗП построени обекти

Локацията

Едно от изключителните предимства на Harmony One е нейната локация - квартал "Изгрев" е сред най-предпочитаните в столицата, на пресечката на ул. „Николай Хайтов“ и ул. „Свети Пимен Зографски“. Близостта до Борисовата градина и парковата част на квартала, множеството училища, детски градини, аптеки, хранителни вериги и ресторанти са важен фактор за комфорта. Високото качество на живот се допълва от бързия достъп до главни пътни артерии, две метростанции (300 м) и спирки на градския транспорт.

Висококачествени материали и изпълнение

Външната фасада е изцяло окачена и облечена с естествен камък. Луксозните общи части и дизайнерският вход по неповторим начин допълват усещането за красота и комфорт. Фоайето с размер 70 кв.м е изпълнено от естествен камък. Етажните коридори са изцяло облечени с ламперия и осветени с икономични LED ленти.

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Сградата е с най-висок клас строителни материали и иновативни технологии като SMART система на управление във всеки апартамент с възможност за управление на климата, противопожарната система, системата за охрана и други директно през смартфон, рекуператори с възможност за доставяне на свеж кислород в жилищните помещения, асансьори Kone с най-добри показатели за бързина (3 m/s), сигурност и функционалност. Всеки кухненски аспиратор работи по самостоятелен тръбен път, което елиминира нежеланите миризми от съседни апартаменти.

Обратно нагоре ↑