На какъв етап е в момента проектът за Grand Hotel Millennium Sofia?
- Преди да ви отговоря, първо бих искала от името на екипа ни да благодаря на всички наши гости, партньори и приятели за подкрепата и търпението през последните няколко месеца, през които по обективни причини беше отложено откриването на този уникален не само за България хотелски проект. Ситуацията беше трудна за всички, но ние се справихме и използвахме това време за подготовка на нашия светъл и гостоприемен нов дом. Не загубихме посоката, не се уплашихме, не се отказахме. Само силни, сплотени и добре професионално подготвени хора могат да се справят в такива трудни времена.
Посрещнахме първите си гости на 15 юли и за нас беше удоволствие да си поговорим с тях и да споделим кой през какво е минал и как се е справил. Ексклузивно гостите ни ще имат възможността да бъдат настанени в панорамни стаи на най-високите ни етажи и да закусват в панорамния Millennium business lounge. Проведохме и първото си събитие в 360-градусовия ни овален салон, The Sphere, разположен на 30 етаж, непосредствено под хеликоптерната площадка.
Своите почитатели посреща и Millennium Spa & Wellness centre, който предизвиква голям интерес сред ценителите на уелнес концепциите с трите си тематични СПА апартамента, уникалните термална и аквазона, висок клас козметика и най-важното – екип от изключителни терапевти. В непосредствена близост до СПА центъра и фитнес центъра отворихме и нашия “зелен” бар - Urban garden café, в който предлагаме домашно приготвени здравословни храни и напитки, включително и on-the-go (за вкъщи или офиса).
Много бързо след откриването си интерес предизвика и панорамният Ozone Skybar & Lounge, където от четвъртък до събота предлагаме музика с DJ и съботно-неделен брънч. Вече станахме известни със страхотните суши сетове, специално селектираните храни и коктейлио, както и с фините ни слaдкарски изделия. Всяка вечер от понеделник до петък гостите му могат да се насладят и популярната италианска концепция "Аперитиво", наслаждавайки се на залеза.
На финален етап сме и с подготовката по откриване на следващото ни модерно заведение – средиземноморския ресторант Mediterra restaurant & wine bar. Щастлива съм, че успяхме да съберем много добър кулинарен екип. Винaги е въпрос на време и подходяща среда добрите професионалисти да се съберат на едно място. Предстои ни да подготвим концептуално и следващите ни три ресторанта – The Gallery fine dining, Spectrum и Vienna.
Вярвам, че хотелът ни ще се превърне в истинскa дестинация за естети и ценители на добрия вкус и най-хубавото предстои. Временната нестабилна обстановка и непредсказуемата ситуация ни дават предимството и времето да се подготвим поетапно, по най-добрия и прецизен начин. Ние сме позиционирани в най-висококласния сегмент и гостите ни заслужават.