Сгради

GENTLE PARK: Уют и усещане за перфекционизъм

Споделяне

Добре известната жилищната група от еднофамилни къщи GENTLE PARK е готова да покаже какво се крие зад респектиращата фасада и да вдъхне уют и усещане за перфекционизъм чрез интериорите си. Изцяло обзаведени с вкус и професионализъм от екипа от дизайнери, стоящи зад името Poliform Sofia.

Poliform е компания с предприемаческа визия и богатство от знания. Марка с глобално влияние – „Произведено в Италия“. Синоним на високо качество и съвършенство, оформя съвременния живот повече от 50 години.

Брандът Poliform е представляван в 85 държави по света, в това число влиза България. Предлаган от 2005 г. в София, ул. "Околовръстен път" 82, а от 2019 г. става монобранд и шоурум Poliform Sofia отваря врати.

Вечна елегантност. „Стилът” на Poliform е събран в тези две думи, свързвайки интериора чрез последователен и отличителен стил. Стил, съставен от минималистични линии, хармонични цветове, изискани материали и прецизни детайли. Качеството на стила подобрява изживяването на живота. „Poliform е начин на живот!“

КУХНИТЕ

Poliform предлага изключителни кухни, способни да задоволят нуждите и вкусовете на разнородната публика. Различни колекции, характеризиращи се с изключителна композиционна гъвкавост и безкрайно разнообразие от материали и облицовки, като същевременно запазват перфектна съгласуваност на стила. Кухненски системи, произведени изцяло в Италия. Кухни за необикновени домове, в перфектна хармония със стила на Poliform, който интерпретира мебелите като цялостно изживяване.

ДНЕВНАТА

Модулен диван Bristol, система, проектирана от Jean-Marie Massaud през 2013 г., създадена, за да отговаря на ежедневните нужди за комфорт. Системата предлага максимум откъм композиционна гъвкавост - предлага се във фиксирана или модулна версия. Модулната версия може да бъде съставена за създаване на линейни, ъглови или извити форми, които могат да бъдат реализирани с помощта на ъглов елемент. Предлага се с единични или двойни комфортни възглавници с мек пълнеж от пера.

Диван модел BRISTOL, холни маси модел BRISTOL

МОДУЛНИ СИСТЕМИ

Система за всекидневна от Poliform, Wall System е изключително гъвкава концепция за обзавеждане. В постоянна еволюция, системата се основава на библиотеката като естетическа и функционална фокусна точка. Поредица от елементи разширяват функционалността на библиотеката, като например врати с панти, плъзгащи се или отварящи се врати, които могат да се използват и за създаване на бар или ъгъл за домашен офис. Функционалността се простира до витрини, зад които да се излагат предмети, произведения на изкуството, керамика и стъклария, както и чекмеджета, тв рафтове и осветителни системи. Универсалността на Wall System се изразява и от естетическа гледна точка с покрития, способни да подобрят всяка композиция с характер и стил.

1 / 5

2 / 5

Библиотека модел WALL SYSTEM, диван модел BELLPORT, холна маса модел KOISHI

3 / 5

Тв стена модел QUID, кресла модел STANFORD-BRIDGE

4 / 5

5 / 5

Обратно нагоре ↑