Сгради

BISTRICA 60 – Premium apartments, София

Ексклузивна локация в най-слънчевите части в подножието на Витоша

BISTRICA 60 – Premium apartments, е проект с отговорно отношение към околната среда. Локацията е във в.з. Бистрица - една от най-топлите и слънчеви части на София, в подножието на Витоша, предназначена за ниско луксозно строителство в природна среда и с изградена инфраструктура. Сградата се намира на ул. ''Бистришко шосе" 60 - на 15 километра югоизточно от центъра на столицата, между кварталите Симеоново и Панчарево. Непосредствената близост от 3 км до бул. "Околовръстен път", ИКЕА и "София Ринг Mол" осигурява бърз достъп до централните части и до изходните точки на столицата.

От идеята към проекта

Концепцията на сградата с висок клас жилища се отличава с правилна геометрия, модерна визия, зеленина и удобства, които да взаимодействат помежду си. Селекцията от премиум апартаменти с функционални разпределения за максимално удобство на обитаване, обособени зони за релакс в озеленено дворно пространство и красиво оформени алеи прави BISTRICA 60 разпознаваема и привлекателна. Проектът е ориентиран с оптимално южно изложение за всеки апартамент, разкриващ впечатлителни панорамни гледки към планината и града.

1 / 2

2 / 2

Модерна визия и качествени материали за елегантно излъчване

Модерната визия ще бъде постигната с устойчиви и качествени материали, подбрани с най-добри характеристики за елегантна завършеност. Фасадата е вентилируема, облицована с широкоформатни керамични плочи, панорамни прозорци с алуминиеви системи от най-висок клас и троен стъклопакет за максимална енергийна ефективност. Осигурени са разводки за климатична инсталация. Общите части ще бъдат изпълнени с луксозни материали за завършена визия. За цялостното излъчване на сградата ще се използва фасадно осветление, което да подчертае нейния облик. Благодарение на подходящо подбраните кофражни системи на PERI грубият строеж напредва бързо.

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Локация: в.з. Бистрица, София
Инвеститор: "Авилекс"
Терен: 2168 кв.м
Обща РЗП: 2910 кв.м
РЗП сграда А: 976.18 кв.м
РЗП сграда Б: 974.04 кв.м
РЗП Сутерен: 960.15 кв.м
Апартаменти
Сграда А: 8 бр.
Сграда Б: 8 бр.
Площ на апартаментите: 80 - 155 кв.м
Апартаменти с 3 спални и собствена градина: 3 бр.
Апартаменти с 3 спални: 8 бр.
Апартаменти с 2 спални и собствена градина: 1 бр.
Апартамент с 1 спалня: 4 бр.
www.bistrica-60.bg/

Обратно нагоре ↑