Сгради

Beverly Park, Драгалевци, София

Споделяне

Когато домът е отражение на вашия стил

Beverly Park е бутиков комплекс от затворен тип, разположен в най-южната и слънчева част на престижния жилищен район Драгалевци, в непосредствена близост до природен парк "Витоша". Състои се от две жилищни сгради с общо 30 апартамента, 14 къщи близнаци със самостоятелни дворове и 4 просторни самостоятелни еднофамилни къщи на площ 11 000 кв.м. Цялостната концепция на инвеститора е да осигури на живеещите една спокойна, сигурна и екологична среда с висока степен на комфорт. Съчетанието от различни удобства с бърз и лесен достъп до централната градска част е сред основните му преимущества.

Beverly Park е най-новият ексклузивен проект на Prime Developments International, чиято идея е развита на базата на вече реализирани от компанията комплекси от затворен тип на Южното Черноморие и Банско. Водещо при проектирането е създаването на комплекс, изпипан до най-малкия детайл - от впечатляващ богато озеленен вътрешен парк с алеи, водни огледала и външен басейн до фитнес, сауна, масажно студио, детска зона с външен и вътрешен кът, просторен подземен паркинг със станции за зареждане на електромобили. Сигурността на обитателите е гарантирана с 24-часова жива охрана, контрол на достъпа и видеонаблюдение. Голямо предимство е фактът, че Prime Developments International ще извършва и последващото обслужване и поддръжка въз основа на опита, придобит в менажирането на останалите си комплекси.

Проектът е насочен към динамичните градски хора с високи изисквания към дизайн, удобство и функционалност на своите домове, които в същото време имат нужда да намерят спокойствие далеч от забързания градски живот. Едно от най-основните предимства на комплекса е удовлетворяването на желанието да се чувстваш далеч от града, докато в същия момент си на минути от всяка нужна точка в него.

Фамилните къщи са инвеститорският прочит за модерен градски дом, съобразен с последните тенденции за функционалност, удобство и уют. Отоплението на къщите е предвидено с подово отопление. По желание на купувача може да се монтира термопомпа, да се изгради геотермално отопление, както и да се внедрят иновативни технологии “умен дом”.

City Deluxe – модерна градска къща близнак с обща площ 248 кв.м и етажиран самостоятелен двор между 251 кв.м и 308 кв.м, с гледки към София, планината и вътрешния парк на комплекса.

Grand Hillside – просторната къща близнак с обща площ 309 кв.м и просторен самостоятелен двор между 261 кв.м и 328 кв.м, с впечатляващи панорамни гледки съм София и планината.

Executive – самостоятелни еднофамилни къщи с обща площ 375 кв.м, разположени в най-високата част на комплекса, с панорамни гледки и обширен частен двор.

 

Апартаментите

Апартаментите са разположени в две бутикови сгради – East Apartments и West Apartments. От всеки от тях се разкрива спираща дъха гледка към планината или панорамна гледка към града. Проектирани са предимно тристайни и четиристайни жилища, а също така и ексклузивни ВИП пентхауси с просторни панорамни тераси с 360 градуса гледка. Предвидено е подово отопление. Към всеки апартамент има и складово помещение. И под двете сгради има обширни подземни паркинги за нуждите на живеещите.

Главната цел на инвеститора е максимално да удовлетвори нуждите на семейства, които търсят по-добро качество на живот.

Проектът е в напреднал стадий на строителство - сградите са с Акт 14, със завършени фасади и покриви, както и монтирани дограми и външни врати.

 

Партньорството между продавач и купувач създава успешни продукти

Формулата за успешния строителен предприемач е да отговаря на потребностите на клиентите, да обръща внимание на детайлите и да бъде гъвкав спрямо изискванията на купувачите и схемите за разплащане. Комплексите от затворен тип вече предлагат по-добра локация, по-добро озеленяване и по-добра инфраструктура. Ако преди басейнът беше лукс, сега е задължително условие. Изискванията на купувачите се повишиха и инвеститорите предлагат все по-качествени продукти. Комплексите от затворен тип са все по-търсени и все повече хора могат да си позволят да купят подобен имот.

1 / 2

2 / 2

Важно е да се каже, че в резултат на пандемията се наблюдават някои тенденции като засилено търсене на жилища в затворени комплекси предимно поради общия вътрешен двор и свободата на движение при ограничен поток на хора. Хората все повече оценяват екологичната околна среда и чистия въздух. Забелязва се и повишен интерес към по-големи жилищни площи с опция за хоум офис помещения. За все повече хора, работещи от вкъщи, наличието на външен и вътрешен детски кът в комплекса са огромно удобство. След задължителната карантина и изолация срещаме и все по-голямо разбиране по отношение на разходите по поддръжка в затворен тип комплекс.

 

- Комплекс от затворен тип с голяма територия
- Ексклузивна локация в полите на Витоша
- Бърз и лесен достъп до ключови локации
- Чист въздух и екологична среда
- Просторен озеленен вътрешен парк
- СПА център и открит басейн
- Детска зона с външен и вътрешен кът
- Звукоизолация
- Целогодишна поддръжка
- Спокойствие и сигурност на живеещите 

ФАКТИ

Инвеститор: Prime Developments International
Главни подизпълнители: "Строй Груп Инженеринг" и "МЛ Инженеринг"
Площ: 11 000 кв.м
Въвеждане в експлоатация: лято 2021 г.
Източник: pds.bg

Пълния текст - в брой 5 на сп. ГРАДЪТ

Обратно нагоре ↑