Сгради

"Аркутино Резиденсес"

Комфортен жилищен комплекс в сърцето на Южното Черноморие

Разположена в сърцето на Южното Черноморие, местност Аркутино се намира само на 10 км от един от най-древните градове на крайбрежието ни – Созопол, и на 40 км южно от град Бургас. Увенчаният с благозвучно име ,,Знаме на мира‘‘ комплекс се свързва с местността Аркутино, но идеята за изграждането на нашето черноморско крайбрежие като първокласен национален и международен курорт датира години преди това. Още през 1964 г. Министерството на архитектурата и градоустройството приема план и предвижда до 1980 г. по цялото българско Черноморие да се създадат условия за почивка на милиони туристи от страната и чужбина, като за целта бъдат изградени нови хотели, почивни станции, лагери, къмпинги, мотели и др.

През годините плановете нееднократно се променят, но днес модернизацията на проекта е вече факт, а концепцията включва пълно съхранение на съществуващата природа.

Локацията на “Aркутино Резиденсес“ - в буферната зона на резерват "Ропотамо", съчетава отлична инфраструктура и уникална природа. Комплексът е прекрасно място за пълноценна почивка и незабравими изживявания.

В района почиващите могат да се отдадат на редица забавления и приключения. “Аркутино Резиденсес” е място, предлагащо комфорт и безкомпромисно качество на живот. Екипът се е постарал да отговори на нуждите на клиентите, независимо от това дали те са свързани със създаването на летен дом или с инвестиционни намерения.

1 / 2

2 / 2

Комплексът се състои от три жилищни сгради с общо 79 апартамента и бутиков хотел.

Типовете апартаменти са студиа, с 1, 2 и 3 спални, а чистите площи - от 37 кв.м до 188 кв.м.

Архитектурата на сградите е изцяло в хармония със заобикалящата среда. Сградите са сгушени в сянката на дървета, на метри от златна пясъчна ивица, кристално море, в район без застрояване, в който може да се насладите на тишината и звуците на природата

Основна цел на екипа е да осигури на собствениците на имоти и гостите на комплекса приятен и безгрижен престой, като предложи богата гама от услуги и удобства: целогодишна поддръжка и управление, паркинг, 24-часова жива охрана, видеонаблюдение, елегантен ресторант със спираща дъха гледка, СПА център, открит инфинити басейн, детска зона, плажна зона, консиерж услуги, управление на недвижими имоти.

Жилищата се предлагат завършени „до ключ“, стилово и цветово изцяло съобразени с концепцията на „Аркутино Резиденсес“.

Качеството на материалите е безкомпромисно благодарение на модерни технологии, функционалност и уют.

Разпределенията на жилищата и всички довършителни работи са прецизирани до най-малкия детайл, така че да бъдат максимално комфортни и да предлагат всичко необходимо, задоволявайки дори най-взискателните вкусовe.

Всички дейности се извършват при спазване на нормативно установените изисквания към качеството на СМР и използваните материали.

За удобство на клиентите се предлагат и интериорни решения за техния летен дом. Екип от архитекти, дизайнери и монтажисти се ангажира изцяло със задачата да превърне всеки имот в стилно, уютно и функционално място за почивка и живот. Високото качество на материалите и детайлното изпълнение на обзавеждането са приоритет.

Собствениците на апартаменти в „Аркутино Резиденсес“ могат да се възползват от  услуга за управление на имота им и той да им носи доход.

Услугата включва пълен набор от действия за най-добро реализиране и печалба. От създаването на профил на имота, анализиране на пазара, планиране и изграждане на маркетингова стратегия, мащабна реклама на сайта на комплекса, специализирани портали, платформи и социални медии; обслужване и грижа за имота; следене за реда и имуществото в него; водене на пълна отчетност. И всичко това ще е ангажимент на екип с дългогодишен опит в сферата на туризма и недвижимите имоти, а собствениците ще си спестят ценно време и усилия.

Локация: Аркутино
Етап на строителството към март 2023: Акт 14
Три жилищни сгради: 79 апартамента и бутиков хотел
Типове апартаменти: студиа с 1, 2 и 3 спални с чисти площи от 37 кв.м до 188 кв.м
Срок за завършване: март 2024 г.
Проектна компания: "Аркутино" ЕАД 
www.arcutino.com

Вижте cтaтиятa в бpoй 2/2023 нa cпиcaниe ГPAДЪT в дигитaлeн фopмaт c вгpaдeни ИHTEPAKTИBHИ BPЪЗKИ 

Обратно нагоре ↑