Сгради

„Антракт 127“: Новото премиум бизнес пространство в сърцето на столицата

Споделяне

„Антракт 127“ – бизнес пространство от най-висок клас отвори врати в идеалния център на София – улица "Раковски" 127.

Пространството придава нов облик на административния център „Славянска беседа“, част от емблематичната сграда, построена през 1935 г. в типичния за времето си модернизъм. Първоначално предназначена да помещава хотел, театър и едноименното читалище, през 90-те години част от хотелската част се отделя за административен център със самостоятелен вход откъм улица „Раковска“. През 2020 г. "Си.Екс.О. Партнърс" се наемат с нелеката задача да възвърнат значимостта на сградата в идентичността на столицата и, подчертавайки културното й наследството, трансформират центъра във висок клас споделени бизнес пространства.

Доскоро пустеещият вход до денонощния магазин е преобразен в елегантна рецепция, отражение на пулсиращия град навън. Още оттук се усеща и запазеният дух на сградата – новата мозайка е вдъхновена от оригиналния под, а просторното стълбище посреща с типичния парапет, сякаш излязъл от снимките от 30-те години на ХХ век.

Тежката завеса, тоналността на мебелите, оригиналните афиши от постановки по стените и малките детайли ни напомнят, че не сме на случайно място, а на „Раковска“ – българския „Бродуей“ в сърцето на столицата! И тази театрална нотка умело се преплита с усещането за премиум бизнес атмосфера във всеки детайл от интериорния дизайн. 

Новото пространство се разполага на 6 етажа и предлага 34 индивидуални, модерно оборудвани офиса, подходящи за екипи от 2 до 8 души, както и просторна зона за споделено работене с капацитет до 55 души, съобразено с всички противоепидемични изисквания. На разположение са 8 конферентни зали за срещи, както и екзекютив зала с впечатляващ дизайн, подходяща за срещи на високо ниво.

На последния етаж се разгръща пространство, подходящо за семинари, коктейли и събития от всеки тип, с широка тераса, разположена по дължината на „Раковска“, с пленителна гледка към вълнуващия град.

Елегантни зони за отдих и нетуъркинг и напълно оборудвани кухни с бариста кафе и топли напитки са на разположение на всеки етаж, както и няколко шумоизолирани помещения за уединение по време на телефонни разговори и онлайн срещи. Комфортът на членовете на „Антракт 127“ е подсигурен с изобилие от дневна светлина във всеки офис, естествена растителност и висококачествени акустични таванни панели. Сигурността е гарантирана със смарт система за контрол на достъпа и денонощна охрана и видеонаблюдение. Всички инсталации, като вентилационната система например, са подменени с най-висок клас технологии, които отговарят на стандартите на бизнес сгради клас А.

За максимално удобство членовете на „Антракт 127“ имат лесен достъп до всички услуги и събития в пространството през интуитивно мобилно приложение, а за техните нужди се грижи и професионалният бизнес консиерж. Освен функционалност, висока технологичност и стил пространството дава и възможността за присъединяване към международна общност от професионалисти на високо ниво и създаване на значими бизнес контакти.

Пълният текст - в брой 3 на списание ГРАДЪТ

Обратно нагоре ↑