Продукти и технологии

Alumil представя: Социална инфраструктура - здравеопазване, образование и спорт

Зала „Левски“ - София

В края на януари 2021 г. бе открита най-новата и модерна спортна зала в България – на волейболен клуб “Левски София” в Garitage Park, с 1724 седящи места и обща площ 1821,11 кв.м. Модерното съоръжение има три игрища, които могат да се ползват за волейбол, баскетбол или тренировъчни процеси. Проектант е архитектурно студио “Планинг” - арх. Илиян Илиев.

Системите от портфолиото на ALUMIL, които вложи фирма „Комфорт Партнерс Пласт“, са M8200 – система за конзолни стъклени парапети с максимална устойчивост, окачена фасада SMARTIA M7 и врати SUPREME SD95, М15000 димоуплътнена система без прекъснат термомост, както и система за преградни стени SMARTIA P200. Всички те покриват необходимите изисквания за сигурност, шумоизолация и топлоизолация.

Факултет по фармация към Медицински университет - Варна

Факултетът по фармация към Медицинския университет в град Варна, удостоен с награда „Сграда на годината“, е въведен в експлоатация през 2015 г. Сградата е на 9 етажа и се намира до Медицинския колеж и Факултета по дентална медицина.

Фасадата е иновативна, впечатляваща с множество неправилни форми. Изпълнена е със системата на ALUMIL М6 за окачени фасади, система за атриуми и зимни градини М10800 и прозоречна отваряема система М11000.

 

Health Store - София

В Централния магазин и шоурум от веригата Health Store ALUMIL показва за първи път в България иновативно решение за окачена фасада SMARTIA M7 с отваряеми клапи с интегриран троен стъклопакет 53 mm в структурна окачена фасада. В проекта са вложени и отваряемата система е SMARTIA S67, вградени врати SD 67 и панорамните ни плъзгания SUPREME S650.

За повече информация: www.alumil.com или на място в шоурума в Garitage Park, ул. „Донка Ушлинова“ 2

Вижте статията в брой 5/2022 на списание ГРАДЪТ в дигитален формат с вградени ИНТЕРАКТИВНИ ВРЪЗКИ и ВИДЕО съдържание

Обратно нагоре ↑