Продукти и технологии

Alumil представя: Продукти и системи за висок клас жилищни проекти

Споделяне

Marina Residence Burgas

Не е измислица морето и щастието съществува. Хр. Фотев

Издигайки се между широка златиста пясъчна ивица, парка и морето, перлата в короната на Бургас Marina Residence е идеалната комбинация от пространство, светлина, съвременен интериорен дизайн, луксозно усещане и щедри гледки.

Отговорността и привилегията е на арх. Радомир Серафимов, който е част от семейната компания “Ателие Серафимов архитекти”. В цялостното оформление участва и Алекс Ковачев. Основателят на студио ИДЕА постига усещането за уют, комфорт и елегантност цялостна линия на пространствата.

Ние от Alumil също сме част от този проект. Системите и алуминиевите решения допълват крайния резултат с гъвкавост, функционалност и устойчивост във времето. Използвана е система с прекъснат термомост, покриваща най-високите изисквания, висoко ниво на сигурност, особено подходяща при тежки метеорологични условия - SUPREME S77.

Втората ни система е топлоизолирана, плъзгане с повдигане - SUPREME S700. Висок клас термоплъзгане с отлични характеристики, безпроблемна функционалност при големи и тежки стъклопакети.

Завършваме с J-BOND - алуминиев композитен панел с високо качество, голямо разнообразие от цветове, идеален за външна облицовка.

Crystal 116

Един разкошен обект, съчетал модерното с уютното!

Модерната визия на сградата е в съответствие с високите нива на актуалните тенденции в света на архитектурата и интериора. Alumil както винаги предлага модерна визия и висок клас на алуминиевите системи. Окачените фасади се изпълняват със система M6, a плъзгащата система е S560 PHOS - едно перфектно решение за проекти, изискващи  големи площи, като същевременно се поддържа висока функционалност. И не на последно място - отваряема термосистема Smartia S67, която комбинира отлични топлоизолационни характеристики с елегантна права визия, добро съотношение цена – качество. На заден план отблясъци придава и Bellissimo Business Center - отново проект, изпълнен със системи на Alumil през 2006 година.

Boyana Luxury Residence

Лукс, престиж и спокойствие в природата!

В затворен комплекс в престижния квартал Бояна, близо до Витоша, се намират 13 еднофамилни луксозни къщи Boyana Luxury Residence. Чистият планински въздух, смесената гора и множеството природни забележителности в района допринасят за спокойствието и уединението на бъдещите обитатели. Alumil има удоволствието да бъде част от този проект със SMARTIA S67. Отваряема система с прекъснат термомост, успяваща да улови всичко, от което бъдещите собственици имат нужда, а именно високо качество, повишени нива на сигурност, големи икономии на енергия благодарение на високата енергийна ефективност на системата. Също така е предназначена и за хората със специални потребности и деца. Повишени са статичните натоварвания и функционалността в случай на сурови климатични условия.

Вижте статията в брой 3/2022 на списание ГРАДЪТ в дигитален формат с вградени ИНТЕРАКТИВНИ ВРЪЗКИ и ВИДЕО съдържание

Обратно нагоре ↑