Продукти и технологии

"Алумил България" 2020 - с нов бизнес модел и нова локация

Споделяне

През последните няколко месеца “Алумил България” се подготвяше за въвеждането на новия си бизнес модел, като една от най-големите стъпки, които предприехме, бе да открием идеалното пространство, където да се преместим, но в същото време да има пространство за демонстрация за архитектурните ни системи.

Вече съвсем официално от екипа на "Алумил България" искаме да споделим, че преместването в новия ни офис, който е със смесено предназначение, е успешно. Основната част на новото ни пространство е изложбената зала, която осигурява възможността на нашите клиенти да се докоснат до продуктите, да усетят качеството и да видят системите в действие. Останалата част се използва като офис пространство, помещаващо целия екип от София.

Миналата година Георги Кюрчиев, управител на "Алумил България", официално анонсира новата политика за бизнеса на "Алумил България". Преместването е част от тази политика, която променя начина на работа на фирмата. Оставайки отговорни към клиентите и партньорите си, "Алумил" минимализира складовите наличности за сметка на краткосрочна напълно асемблирана доставка в обновения склад  на компанията или доставка от „врата до врата“. Гарантирано за пълнотата и навременното изпълнение на заявките се грижи екип от професионалисти и специализиран софтуер My ALUMIL.

Фирмата вече се помещава на територията на Garitage Park, където колегите и партньорите ни ще бъдат заобиколени от зелени пространства, модерна офис среда и други професионалисти. Тук ще бъде мястото, където най-новите ни продукти и системи ще бъдат представяни, а в бъдеще ще бъдат провеждани презентации и различни събития, насочени към клиентите ни. Изложбената зала е отворена през работното ни време, а всички мерки за безопасност се прилагат безупречно. Като допълнителна мярка за безопасността на колегите и клиентите на "Алумил България" съвсем скоро ще бъде инсталирана и системата Alumil SmartGate, която позволява бързо и безконтактно измерване на телесната температура още преди да се влезе в помещението.

Готови сме да посрещаме гости по всяко време на работния ден, а при въпроси сме на разположение на AlumilSofia@alumil.com.