Facebook YouTube
Регистрация

Анкета "Визия за София" - стъпка в мащабното проучване за създаването на план за развитие на града следващите десетилетия

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 12.01.2017, Автор: Градът.бг
[823 прочитания]

Фотограф: Мария Съботинова

В анкета, със 7 въпроса за основните проблеми на столицата, какъв е градът сега и как го виждат жителите след 30-50 години, Столична община прави проучване на мненията на софиянци. Допитването е част от изпълнението на проекта за разработване на дългосрочна визия за София.Само за първите 4 дни са събрани приблизително 2400 отговора, твърдят организаторите.
Проектът, който изпълнява направление "Архитектура и градоустройство" към общината, включва поредица от дискусии, в които специалисти, общественици, представители на Столична община, на бизнеса и граждански организации изразяват позициите си за бъдещото развитие на София.
Чрез анкетата, която е онлайн базирана, всеки би могъл да изрази позиция за развитието на София и крайградските територии в следващите десетилетия. Информацията от нея ще послужи за очертаване на приоритетите за развитие на града и ще помогне да решим как да създадем споделена визия за София, споделят организаторите.
Проучването трябва да бъде готово края на януари, а след това да започне създаването на плана за развитие на града за следващите десетилетия.
Анкетата може да намерите тук.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | декември - януари 2017 | в две тела

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Ежедневен бюлетин с най-актуалното от Градът.bg