Facebook YouTube
Регистрация

Обновеният общински пазар на Русе бе открит днес

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 14.12.2016, Автор: Градът.бг
[491 прочитания]

Снимка: Община Русе

Новата сграда на общински пазар в Русе бе открита официално днес от кмета на града Пламен Стоилов. Сградата е предназначена за базар за промишлени стоки.
Пазарът се стопанисва от "Общински пазари" ЕООД. През летните месеци на 2015 и 2016-а година, на площ от 900 кв. м., беше изградена нова модерна сграда за търговия, включваща общо 40 нови търговски обекта, като всичко е направено по най-съвременни строителни технологии.

[Община Русе]

"Общински пазари" ЕООД е инвестирало общо 440 000 лева собствени средства за изграждане на новата сграда. "Основната цел в дейността е всяка година да правим нещо ново по пазарите в града ни, ще предоставяме постоянно все повече качество на нашите наематели и клиенти", коментира управителят на "Общински пазари" Кунчо Кунчев, който преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета Пламен Стоилов.

"Община Русе и търговското дружество направихме този коледен подарък към русенци. Пазарите ни преди 5 години не отговаряха на стандартите, но благодарение на работата на Кунчо Кунчев, който изпълнява своята инвестиционна програма всяка година, днес ние имаме все по-модерни и удобни за ползване от наемателите помещения", заяви кметът Пламен Стоилов.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | декември - януари 2017 | в две тела

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Ежедневен бюлетин с най-актуалното от Градът.bg