Facebook YouTube
Регистрация

Дениза Първулова, фасилити мениджър, резиденция "Лазурен бряг": Нашата основна цел е комфортна и уютна среда

Брой 3 на сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 12.07.2017, Автор: Градът.бг
[497 прочитания]

Фотограф: Lazuren Briag

Брой 3 на сп. ГРАДЪТ

Какво представлява фасилити мениджмънта в луксозната Резиденция "Лазурен Бряг"?
- Фасилити мениджмънтът е дейност, която обхваща всички структури по поддръжка и управление на една сграда - общи части, озеленяване, почистване, безопасност, телекомуникации.
Такса поддръжка, която плащат живеещите в такъв тип сграда, се изчислява на база външна и вътрешна инфраструктура и разходите по нея. В други комплекси, където таксата поддръжка е няколко пъти по-висока, собственикът плаща въпросната сума независимо дали ползва дадената услуга. В резиденция "Лазурен бряг" тя е изчислена по интелигентен начин и е сведена до минимум. Собственикът плаща единствено поддръжката на общите части без ползването на допълнителни услуги. Всички останали предлагани услуги се заплащат дори с отстъпка в цената единствено и само когато се ползват.
За да бъдат минимални разходите по поддръжка на сградата, е важно от самото начало да се наблегне на качествени строителни материали. Новата емблематична сграда на Бургас не прави компромис в това отношение. Например асансьорите - луксозната резиденция разполага с 3 пътнически и 2 автомобилни асансьора OTIS, доказала се на световния пазар марка, предпочетена от осем от десетте най-високи сгради в света.
Автор: Lazuren Briag

Вие ще отдавате апартаменти под наем?
- Световна тенденция е все повече туристи или бизнесмени да предпочитат наемането на апартамент вместо хотел по различни причини - повече лично пространство, по-добра цена, уединение. Резиденция "Лазурен бряг" е място, където гостът има възможност при необходимост да използва всички петзвездни предложени услуги. Ще предлагаме дългосрочно и краткосрочно отдаване под наем при интерес и желание от собствениците и от гостите.

Каква е вашата основна цел?
- Като фасилити мениджър на една от най-луксозните сгради в България моята основна задача е да осигуря комфортна и уютна среда на нашите собственици и гости, които да получат обслужване на най-високо ниво съобразно техните потребности.
 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg