Facebook YouTube
Регистрация

Станислава Сачарова, проект мениджър, резиденция "Лазурен бряг": Изградихме най-стойностния проект в Бургас

Новият брой 3 на сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 12.07.2017, Автор: Градът.бг
[602 прочитания]

Фотограф: Lazuren Briag

Брой 3 на сп. ГРАДЪТ

Г-жо Сачарова, строителството на луксозната резиденция "Лазурен бряг" е към своя край след три години, през които наблюдаваме, че постоянно обогатявате услугите, които ще са на разположение на обитателите. На какво се дължат тези промени и как се отразяват на строителния процес?
- В този период от три години строителен процес ние изградихме най-стойностния проект в Бургас. За нас промяната е константа, когато желаем да предлагаме качествени услуги и да сме отличителни в луксозния сегмент на пазара. При изготвянето на проекта направихме детайлно проучване как се е изменило търсенето на жилища, какъв е профилът на купувача в сегашно време, какво търси и колко е готов да плати. Стигахме до заключението, че купувачът преди всичко търси сигурност за семейството си, избира съседи със сходен стандарт на живот и близост до комуникации и услуги, които използва ежедневно, за да пести време. И не на последно място - търси инвестиционна стойност на имота предвид забързаното ежедневие и смяна на местожителство поради работа или други причини. За да задоволим всички желания на клиента на едно място, трябва да създадем една наистина иновативна сграда. По време на строителството през годините ние продължихме да актуализираме проучването си, което доведе до обогатяване на предлаганите услуги и до високо качество на строителството. В процеса на строителство взехме решение и монтирахме по-висок клас дограма - "Рехау Синего", седемкамерна с трислоен стъклопакет, вместо моноблокове монтирахме вградени структури.
Автор: Lazuren Briag

Това ли е причината, поради която строителството на подобен тип сграда изисква по-дълго време от обикновеното ?
-
Изпълнението на подобен стойностен проект изисква време и прецизни действия. Работим усилено и благодарим на нашите клиенти и партньори  за търпението и разбирането. Качеството, което предлагаме на пазара на луксозни недвижими имоти, е от първостепенно значение за нас. Няма конкретни причини за забавяне на пусковия срок на сградата. За издигане на скелето имахме допълнителни консултации с различни и чуждестранни инженери с дългогодишен опит във високото строителство, за да сме убедени както за работните дейности по фасадата, така и за безопасността на
работниците по нея. Работата по полагане на фасадната мазилка е по-нестандартна от обичайните жилищни сгради. Тя се полага вертикално вместо хоризонтално, което е по-трудоемко. Екипът от техници търпеливо и професионално подходи към сложността на изпълнението. Всяко подобно предизвикателство си струва, виждайки доволните усмивки на всички участници в строителния процес след всяко препятствие, ентусиазма и готовност за нови обекти.
Интериорът е изпълнен напълно, остава работа по екстериора, която ще приключи до един месец.

Да разбираме ли, че готвите нов проект?
- След толкова голям интерес и силен старт с продажбите на имоти в луксозната Резиденция "Лазурен Бряг", да ние подготвяме нов проект. Имайки предвид и вече така събраната структура от професионалисти в тази област, то в най-скоро време ще ви известим с новината!


 
 Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg