Facebook YouTube
Регистрация

ОТИС представи иновативната серия асансьори New GeN2

Системата е с до 50% по-енергийно ефективна в сравнение с конвенционалните технологии

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 19.05.2017, Автор: Градът.бг
[805 прочитания]

Фотограф: Градът.бг

На специално събитие в концертна зала на Военния клуб световният лидер в производството на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки ОТИС представи новата концепция на своята утвърдена вече марка GeN2®.
Фотограф: Градът.бг

Пред клиенти, партньори и приятели на компанията бяха демонстрирани иновациите в технологията, радикално променила асансьорната индустрия в началото на ХХI век. Приветствия към присъстващите отправиха изпълнителният директор на ОТИС за България Георги Янев и Матиас Стиклер, регионален директор за Централна Европа.
Фотограф: OTIS

Първият асансьор е създаден преди повече от 160 години, а обезопасителната спирачка е изобретена от Елайша Грейвс Отис през 1853 г., което поставя началото на нова ера в транспортирането на хора. Това позволява старт на строителство на високи сгради. Днес в света има инсталирани повече от 2 млн. асансьора и ескалатора ОТИС, транспортиращи над 3 млрд. човека дневно.
Фотограф: OTIS

С помощта на изпълнителния директор на ОТИС за България Георги Янев и водещия Драго Симеонов присъстващите предприеха "пътуване по етажите" като бяха демонстрирани двете дизайнерски линии и висококачествените материали, които допълват дизайна на новите GeN2®.
Фотограф: OTIS

Дисплеят от ново поколение еView в комбинация с приложението за мобилни телефони eCall, което позволява асансьорът да бъде извикан от отдалечено място в сградата не просто правят пътуването приятно и различно, но и спестяват време. Специално захранващо устройство зарежда батерията, когато асансьорът не е в движение и двигателят е изключен.
Фотограф: OTIS

Новата иновативна диагностична и комуникационна система REM (Remote Elevator Monitoring) осигурява постоянна свързаност на асансьора с OTISLINE – Центъра за обслужване на клиенти на ОТИС и прави пътуването по-сигурно. Системата REM записва, обобщава и анализира данни от експлоатацията на асансьора и ги предава в реално време на OTISLINE, което позволява бързото и ефективно диагностициране и отстраняване евентуални проблеми.
Според експертите представената от ОТИС нова концепция GeN2® отговаря напълно на изискванията на съвременните сгради – по-голям капацитет, по-висока скорост, повече обслужвани етажи, сигурност и надеждност.
Фотограф: OTIS

Асансьорите GeN2® използват плоски, покрити с полиуретан, стоманени ремъци и компактен безредукторен двигател с постоянни магнити. Системата GeN2® е с до 50% по-енергийно ефективна в сравнение с конвенционалните технологии. Плоските ремъци и безредукторният двигател на GeN2® не се нуждаят от допълнително смазване.

OTIS Elevator Company е най-големият производител на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки в световен мащаб. Компанията е специализирана в произвеждането, монтирането, модернизирането и поддръжката на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки, но в основата на бизнеса ѝ е да решава проблемите на клиента.
Етикети: асансьори

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg