Facebook YouTube
Регистрация

Санират обществени сгради в Златоград чрез Фонд "Козлодуй"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 20.08.2013, Автор: ГрадътБГ
[3040 прочитания]
Миналата седмица кметът на община Златоград Мирослав Янчев даде старт на изпълнението на енергоспестяващите мерки, включени в проектите на община Златоград към Международен фонд "Козлодуй" по мярката за енергийна ефективност за общински сгради.

Проектът предвижда полагане на топлоизолация с фасадно боядисване за сградата на ОУ "В.Левски", частична подмяна на дограма, полагане на топлоизолация с фасадно боядисване за сградата на СОУ "Антим I" и подмяна на дограма, полагане на топлоизолация с фасадно боядисване за сградата на общинската администрация.

Общата стойност на ремонтните работи е 772 хил. лв.

С реализацията на дейностите ще се изпълнят всички енергоефективни мерки, препоръчани в енергийните одити, а за сградите ще бъдат издадени сертификати, отговарящи на енергопотребление - клас А, информират от пресцентъра на общинската администрация.

Изпълнението на строително-монтажните работи е възложено на "Трейс Груп Холд" АД, след процедури по Закона за обществените поръчки. Консултациите за супервизията на изпълнението, одобрение на плащанията и предварителната оценка на резултатите от изпълнението на енергоефективните мерки, ще се изпълнява от "Енкон Сървисис" ООД, съвместно с "Енергоефект Консулт" гр. София.

Календарният график на изпълнителя дава приоритет на строителните дейности в двете училища с оглед изпълнението им преди началото на учебната година.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | декември - януари 2017 | в две тела

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Реклама рекламирайте при нас

Ежедневен бюлетин с най-актуалното от Градът.bg